Във всяка, уж добра, жена,
дух силен на жената воин живее,
дълбоко скрит във нежната душа,
сигнали дава, плаче и се смее.
Понякога надига боен вик,
развихрила първичните си страсти.
И в този омагьосващ миг,
емоциите бурни са контрастни.
Подбира битки честно и сама,
със мъдрост, без злина човешка.
Усетила победната вълна,
викът за справедливост е надежда.
Тя смело изборите прави,
дори и в миг на слабост да сгреши,
падне ли, сама ще се изправи,
достойно пътят свой да продължи.
Жената воин цената знае,
обстоятелствата външни не вини,
приятелка, любима, майка...
съдбовната си Мисия цени!
© Таня Мезева All rights reserved.
със мъдрост, без злина човешка...." Поне така го усещам аз.
Благодаря на всички прочели и оценили!