Dec 26, 2008, 8:20 PM

Жертвоприношение на... себе си 

  Poetry
1282 0 6

От своето небе спокойно, без да бърза -

милиони пъти в нежен танц се завъртя.

Пристигна.

Уморено се огледа - някъде да си почине.

Поседна на палто - прокъсано... на скитник.

Докосна се телцето ледено - в злочеста скитнишка съдба.

Стопи го мъката - и като Божия сълза... остана...

... пък дано поне за малко скитникът да вкуси - от снежинковата СВОБОДА!

 

© Георги Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??