Aug 12, 2009, 12:31 AM

Жива 

  Poetry » Other
577 0 0

Отново ще те пия, отново ще те изгоря,

ще валя като порой в твоята душа...

Без милост ще беснея, силно ще крещя

и ще се слеем, ще изчезнем в светлина...

Ти нежно пееш, не говориш.

Погледни ме и във мене потъни!

Недей да стенеш, нито пък да молиш

и не сянка, а Човек бъди!!!

Нека в страст и мъка да се влеем,

а не в тиха радост любовта да се стопи!

Нека само миг да се копнеем,

но не и да се имаме в безлични дни!

Не океан, а капка на мен ми стига,

щом бушува в нея истинска вода.

Не искам да немея по любов красива -

искам да съм жива, искам да горя!!!


 

© Емануела Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??