Jul 22, 2010, 2:09 PM

Жива 

  Poetry » Phylosophy
459 0 1

Бог ли е нарекъл времето да бърза.

Краят да е близо - тъмна светлина.

Пъпа на късмета влъхвата изхвърля

горе на небето или във калта.

Рано е за сбогом. В стъпките ми леки

есенно извира синева.

Жаждата нехае. Диша искрометно.

Жива съм. А утре - аз си знам.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??