22.07.2010 г., 14:09 ч.

Жива 

  Поезия » Философска
458 0 1

Бог ли е нарекъл времето да бърза.

Краят да е близо - тъмна светлина.

Пъпа на късмета влъхвата изхвърля

горе на небето или във калта.

Рано е за сбогом. В стъпките ми леки

есенно извира синева.

Жаждата нехае. Диша искрометно.

Жива съм. А утре - аз си знам.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??