May 5, 2022, 8:41 PM

Жива вода 

  Poetry
305 1 5

 

Капе песен на нежен дъждец,

между клонки зелени потече.

Ноти литнаха звънна прашец,

тежестта се търкулна далече.

 

Всяко цветче засия в красота

и живота във него разцъфна.

Зрънце вяра отвали планина,

а на злото потокът пресъхна.

 

Из небесната шир Слово преля,

жадни сърца догоре напълни.

Всред пустиня плод чудно узря

в сухите кости живота се върна.

 

Капе песен от ситен дъждец

между клонки зелени потече

Твоите думи са нежен ветрец

пътят им кой ще препречи?

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??