ЖИВИ ЛИ СМЕ?
Зеят къщите грозни и празни.
Раждат се по-малко деца.
Мъжете пият в делник и празник.
Дебнат ги улици - злобни лица.
Жените - в еманципация.
Бащите - смълчани в стрес.
Деградира цялата нация.
Управници викат - "Прогрес".
Ние сме задния двор на Европа.
Всеки с нас саби кръстоса.
Тук няма ни една Пенелопа.
Живи ли сме? Това е въпросът.
© Мимо Николов All rights reserved.
Това го доказва тревогата в нас, която ти си изразил...
Поздравления, Корсар!