Nov 8, 2009, 2:00 AM

Живот 

  Poetry » Other
542 0 12
Гримирах те, живот!  
С изкусни пръсти  
  го направих.
Започнах първо с  
  фон дьо тен,
а после продължих  
  с душата.
Направих те от черен
  бял.  
Покрих следите от  
  сълзата.  
И мъничко червило  
  сложих.  
За руж дори и не  
  помислих...
Ти засия, възкръсна...
  чудо!  
Напръсках те с любов.
  Усмивка  
ти поставих. О, да! Сега пак
  Ти си!  
Аз върнах те отново в
  красотата…
А ти, на мен, живот, показа...
  суетата.  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??