Apr 29, 2012, 12:50 AM

Живот 

  Poetry » Other
656 0 4

Живот

За мен и моя  детски свят,

обсипан от сияние и вяра.

С мечтите голи се облякох. 

 И тръгнах  щастие да диря.

Но пътят дълъг, стръмен се оказа.

Прекърши ме  от раз –

ръка за помощ никой  не  подаде.

Моят спътник  беше самотата,

а баща ми беше тишината.

Прегръдка мракът ме обгърна.

В очите болка се четеше.

Със стон отчаян аз ридаех

и за  малко обич си мечтаех.

Не помня -

веч коя съм. Накъде аз тръгнах.

Надежди всякакви погубих.

Изчезна вярата в доброто.

Но времето назад не ще аз  върна.

Шамар  жесток оказа се животът.


 

© Мария Данаилова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??