Mar 25, 2022, 4:45 PM

Живот 

  Poetry » Phylosophy
221 0 0

 

Живот!

Съдба коварна!

Участ зла!

Каква магия си?

Каква?

Отнесе ме в дълбините на смъртта.

Превърна в бездиханна плътта.

Повтори болка, страх, тишина.

Душата ми оголи…

 

Крилата ми във скелети превърна.

Мечтите ми в просякини ги обърна.

Слънцето ми в мрака върна.

 

И дърво да бях аз щях да изгоря.

И рухнала бих била ако бях скала.

 

Строши съня ми!

Но ти ела!

Каква магия си?

Каква?

Създадена съм аз от обич и тъга…

Любов - здрава нишка има в моята душа.

Бог и синовна обич ме върна от смъртта!

Не се надявай ти съдба!

© Алина Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??