Mar 6, 2012, 11:22 AM

Живот обичан 

  Poetry » Other
434 0 2

                       ЖИВОТ ОБИЧАН

 

Поглъщам всяка струйка

капчица живот.

И от този извор

пиех ненаситна.

 

Нима е трудно,

че чувствата си с него

аз делих

колко дълги дни и нощи.

 

Извор станах и от него пих

с пълни шепи все го грабвах.

Неуморна с него все вървях

по пътищата ми безкрайни.

 

Блика в душата ми огряна,

онази обич жива светлина,

колко предана и как желана

търсих в мен живота любящата жена.

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря Ви за забележката,прав сте.






  • Моля, пишете заглавията си както са Ви учили в училище - с първа главна и последващи малки букви.
    Необясним за мен финален ред.
Random works
: ??:??