Jan 16, 2014, 6:07 PM

Живот в смъртта 

  Poetry » Other
481 0 1

И един глас замлъква.

Една душа издъхва.

Две ръце протегнати

сега са се кротко отпуснали.

Един дъх последен вдишвам,

едни очи последно виждам.

Но не ща я аз смъртта,

не ми е нужна тя!

За какво са ми пусти тези чувства?

За какво след него света ми да се преобръща?

Без сърце и без душа 

като птица волна искам да летя.

Живота си да съхраня,

пък сърце и душа ги аз не ща!

© Стефка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има нещо, което липсва и заради него стои недовършено...Пробвах да го разширя, няколко пъти го променях, но все не се получаваше. Някой може ли да ми помогне малко, защото явно аз сама не мога да разбера кое мъ куца?
Random works
: ??:??