Животът, животът ми е отнет
това е моята съдба - на един поет
вечно да търси и никога да не намира,
да бъде сам... и никога да няма мира!
Животът, животът ми е отнет
от лоша орис и лош сюжет,
скрити в мраморното ми сърце,
кървящо тихо във тъмнината.
А, аз съм в мрачната пустиня
затъвайки сам във дълбока тиня,
търся, но няма и капчица вода,
а само как жадувам аз за твоето ,,да''.
Животът, животът ми е отнет
от един непознат мрачен силует
и капчиците кръв в душата
са заради теб и самотата!
Животът, животът ми е отнет
това е моята съдба - на един поет
вечно да търси и никога да не намира,
да бъде сам... и никога да няма мира!
27.V.2009.
© Илия Кузев All rights reserved.