Jan 22, 2010, 12:01 PM

Кафе 

  Poetry » Love
885 0 9

 

 

С кафето си утринно в чаша се сливам

и вдъхвам на струи кафян аромат,

а после блажено аз глътка отпивам

и литвам към тебе ефирно-крилат.

 

Очи в огледалото твои съзирам

и кожата гладка със устни докосвам.

Море от любов тази чаша побира

с вълни уморени от мислите снощни.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??