Oct 15, 2006, 12:40 PM

Кафе 

  Poetry
737 0 12
            Кафе

Като забравено
         във джезвето кафе
гневът ми
         някой ден ще прекипи.
Ще си замина.
         Раните със сол си посипи,
но си признай:        
         така е по-добре!
Като кафето -
         черен и горчив
животът ми
         понякога със теб е.
Бих останала,
         ако ме спреш.
А ти ме гледаш -
         натъжен, но мълчалив.

© Галина Белинска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??