Nov 8, 2008, 11:09 PM

Как 

  Poetry » Love
1128 0 33

Този път не беше сън,

а истина.

Душата ти от болка

изпищя.

Възможно ли е пак

да си предадена?

Как искаш да е

глупава лъжа.

 

Знай, никой, никого

не притежава!

И никой, никому

не принадлежи!

Но трябва ли

любов да се предава,

уж свята бе

за вашите души?

 

Казват, само

силните прощават.

Ти можеш!

Убедена съм в това!

И знам,ще продължиш

да се надяваш

на силата вълшебна

в любовта?

© Таня Мезева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??