Apr 16, 2015, 5:47 PM

Как? 

  Poetry » Love
393 0 0

Не знам, любов, не знам.
И те обичам, и не те;
и те мразя, и не те;
и само тебе имах... вече не.
***
Но как да стоплиш чуждите ръце, когато
твоите сами до болка ще измръзнат?

 

И как да прегръщаш чуждите тела, когато
нощем трудно своето успяваш да прегърнеш?

 

И как да ме обичаш, само мен, когато,
не знаеш на себе си как да сториш добро?
Изтрито е нашето, дори писано да е било.


Мастилото свърши, трудно се вижда-
време е вече за други да пиша.

© Ал All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??