падаме,
пропадаме...
Бягаме -
От дивотията.
От немотията.
От простотията.
От наркоманията.
От селянията.
От тъпотията.
От гюронтията.
От помията.
От беднотията.
От тиранията.
От свободията.
От скъпотията...
И пак
© Георги Каменов All rights reserved.
Много си прав, Веселине!
Благодаря и на двамата.