Dec 30, 2009, 11:11 PM

Как да забравя? 

  Poetry
581 0 1

Как да забравя звука на камбаните,
ехтящ във сърцето ми, щом си до мен!
Идваш и тръгваш... сякаш проклятие -
обсебваш, проклинам аз всеки мой ден!

Как да забравя последните мигове -
с вкус на сълзи, напоени с тъга!
Спомени, спомени! В душата гравира ги
да помня и страдам, да бъда сама!

Как да забравя пороя от истини?
В тях се удави и наш`та лъжа!
Болка реална. Да беше измислена!
Млада и влюбена, глупачка в пожар!

Как да забравя за устните парещи,
с които превърна ме в нежен сатен.
В очите ти давех се, ръцете ми - молещи,
протегнах за обич, да бъдеш до мен!

© Ина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Болка реална. Да беше измислена! ... За жалост..не е! Хубаво е, поздрав!
Random works
: ??:??