May 4, 2012, 12:25 PM

Как е хубаво 

  Poetry » Other
509 0 1

Как е хубаво понякога

 

Как е хубаво понякога

да дишам люлякови пàри!

Да тичам, да събирам

нежни горски минзухари.

 

Как е хубаво всичко да е светло,

да се люшкат зелените ливади!

Птици да пеят в полето,

бяло облаче над мен да си играе.

 

Как е хубаво, когато

слънцето горещо ме прегръща!

А в гората отивам да се срещна

с умора прохладна, която ме зарежда. 

 

Как е хубаво вечер да послушам

как пеят птиците в полето.

Светулки малки да се гонят,

да тичат като булки на небето.

 

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??