Sep 27, 2009, 4:12 PM

Как мога... 

  Poetry » Love
640 0 0

Как мога да съм добра,

когато ти си толкова зъл?

Как мога да бъда близо,

когато ти замина далеч?

Как мога да докосна звездите,

когато ти си изгарящото слънце?

Как мога да бъда огънят,

когато ме залива твоят океан?

Как мога да бъда песента,

когато я няма твоята музика?

Как мога да бъда бялата невеста,

когато ти си черната нощ?

Ние сме толкова истински -

като Луната и Слънцето.

Толкова много се искаме,

че никога няма да се докоснем.

© Камелия Миланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??