Aug 25, 2011, 9:17 AM

Как си?! 

  Poetry » Love
627 0 7

Как си?!
(по Н. Орайло)

Как е без моята Обич, кажи?!
Хладен и пуст е светът зад вратата...
Стискаш за сън свойте мигли, нали?!
Моите думи звънят във главата ти...

Как ли е Там, без горещите устни,
нежно шептящи свято признание?!
Нищичко нямам... Как да те пусна?!
Ти си ми Щастие... И Наказание...

Как си без моите пъстри очи?!
Как те посреща Зорница във скута си?!
Само със теб ме от Лято боли...
Само със теб е Раздялата чута...

Как си?! Там...

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??