Feb 13, 2007, 3:04 AM

Каква ирония... уж сме се обичали?!? 

  Poetry
516 0 2
Пак сълзи и грима по лицето се стича
така ли постъпваш, когато обичаш?
А дали изобщо обичаш?

Знам, малки сме още, но, за бога, и аз имам чувства!...
Да нараняваш, мислиш ли, че е изкуство?
Ще се оправим, знам това,
но след всяка сълза остава следа!

Знаеш, че ме притежаваш...
възползваш се от това и ме унищожаваш!
Спри се за малко и помисли...
за всичките изплакани сълзи,
за нелепите глупави кавги...

            А уж сме се обичали?!?...

© Цецитууу цонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • мерси много ..за 1-ви път се осмелявам да ги напиша,това ми е любимото мерсии още 1 път
  • Много истинско...Браво
Random works
: ??:??