May 8, 2006, 7:52 PM

Какво е? 

  Poetry
802 0 1
 Приятелко добричка,
       подай ми ти ръчичка,
       бъди със мене мила
       и дай ми твойта сила,
       да мога да забравя,
       когато ме оставят
       и още да го искам,
       дори да ме притискат.
       Приятелко добричка,
       кажи ми ти самичка:
-Какво е да обичаш и после да отричаш?
Дали ще може нежно отново да се влюбиш,
дори да се натъжиш?

© Еми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е красиво, мила!!! Нежно и искрено!
Random works
: ??:??