Dec 3, 2009, 7:23 PM

Какво е туй, където падна? 

  Poetry » Humour
449 0 5

( из цикъла „Вицове в рими”)

По пеньоар във хола рано
седи и пие си кафето
пред телевизора Ивана.
Внезапно дъщеря й Бети
връхлита рошава и боса,
възбудена и по пижама,
и, заредена с куп въпроси,
тя любопитно пита: „ Мамо,
какво, кажи ми, снощи падна
във спалнята и ти на тати
му каза колко е досадно,
че няма сила на земята,
която да го вдигне вече.
Какво е? Колко е голямо?” -
не спира малкото човече
да бъбри и да пита мама.

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??