Oct 17, 2008, 12:24 AM

Какво ни трябва? 

  Poetry » Phylosophy
813 0 10
Не е нужно да имаш очи,
за да виждаш истината.
Не е нужно да имаш уши,
за да чуеш „Обичам те”.

Не е нужно да имаш мускули,
за да разбиваш граници.
Не е нужно да имаш визия,
за да печелиш приятели.

Не е нужно да имаш нозе,
за да идеш навсякъде.
Не е нужно да имаш ръце,
за да даваш от себе си.

Трябва само да имаш сърце…

© Яким Дянков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??