Nov 19, 2010, 7:42 AM

Какво остава ни за края? 

  Poetry » Phylosophy
699 0 16

 

Какво остава ни за края? -

Един безбрежен океан,

на който мачтите залязват

по своя път предначертан.

 

 

Какво остава ни за края? -

Една река да ромоли,

планински връх възбог, изваян

да ни привлича и теши.

 

 

Какво остава ни за края? -

Едно небе в простора син,

или вечерница омайна

ридаеща за своя син. 

 

 

Какво остава ни за края? -

Аз знам и няма да сгреша,

че е безсмислен ада, рая

една ръка щом не държа.

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??