Mar 14, 2008, 12:59 PM

Какво ще кажеш 

  Poetry » White poetry
1226 0 25
Какво ще кажеш, 
да бъдем различни?
Всичко покрай нас да заблести.
Лунен прах в косите ми пенливи
да грее както някога, преди!

Какво ще кажеш,
вятъра да гоним?
По пътя да ни носи като лист.
Да ни оплита в струните си голи,
като незнаен пътен китарист!

Какво ще кажеш,
щом слънцето залезе,
да спреме уморените нозе.
Да ме притиснеш в твоите покои
и да притихна в чудни светове!

Какво ще кажеш,
да бъдем щастливи.
За час да се почувстваме деца.
Че утре, даже и да бъдем живи,
може да не ни е до това!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??