Mar 7, 2006, 12:15 PM

Какво стана 

  Poetry
617 0 0
Никога не ще забравя онези дни
с грейнали усмивки и слънчеви лъчи.
Любовта изгаряща,която пламтеше
и сякаш вечно щеше да гори.
Целувките-разтапящи,
прегръдките-омаломощаващи...
Къде си сега,отново
до кажеш "кифличке"?
Къде си сега,отново
да разтоптиш сърцето ми?
Нима вече си забравил?
Нима никога вече неще
бъдем същите?
Какво стана с нас и с онази любов,
която сякаш никога нямаше да си отиде?

© Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??