Aug 7, 2007, 3:43 PM

Какво за мен е любовта? 

  Poetry
955 0 2

Какво за мен е любовта?!
Това запитаха ме вчера -
за тях загадка била тя,
искат аз да я премеря!

Какво за мен е любовта?!
Да имаш всичко или нищо,
радост, щастие или лъжа -
нещо лъскаво и пищно!

Какво за мен е любовта?!
Да бягаш, без да можеш да се скриеш,
да жевееш постоянно на ръба -
смисъл на живота да откриеш!

Какво за мен е любовта?!
Да бъдеш повече от теб самия,
да успееш да избягаш от света -
около теб да бъде вечна олелия!

© Десислава Танева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много красиво и ... мммм ами какво е всъщност любовта ?! Защото за мене е повече болка от колкото щастие! Браво хареса ми
  • Любовта е всичко и всичко е любов!!!
    Поздрав!
Random works
: ??:??