Jul 22, 2016, 10:41 PM

Камъче 

  Poetry » Other
597 1 7

намерих те
камъче скъпоценно
блестиш с истинска светлина
живееш в мен.
бисер безценен.
не вярвах.
всичко бе шега.
тук си, тук съм, ние.
дишаме в един ритъм.
пулсираме.
живот сме. ти в мен, аз в теб.

© Виктор Добрин Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??