Jul 11, 2018, 1:22 AM

Капе, капе сталактита! 

  Poetry » Humour
393 1 3

Капе, капе сталактита...
Капе, ама все вода.
Щлюопка си, ала не пита
пий ли ми се туй сега?

 

Мен обаче ме излъга
че във този лепкав мрак
вино скрил е в някой ъгъл
няк'ъв дъртъв пещерняк.

 

И затуй кат' гном във мрака
щурам се от край до край.
И го псувам пещерняка
Щото ме излъга май.

 

Но намерих най-накрая
лепнат с глина на стената
плакат един с блондинка гола.

 

И разбрах, че в пещерата
на възглавнички – коприна
Празник е на красотата.
:-)

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??