Jan 12, 2007, 7:46 PM

Капка по капка 

  Poetry
640 0 6

Капка по капка по стъкления под,

бавно кръв от тавана тече.

Алени петна, примесени с пот,

горе лежи безсилно дете.

 

Парченца огледало, трески от дърво

по студеното тяло на детето лежат.

Присвило очи, свито на кълбо,

капка по капка, отива си един живот.

© Енд ъф флауърс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??