Jan 3, 2012, 11:37 PM

Капки от една река 

  Poetry » Other
419 0 2

*   *   *

 

Нарисувах три звезди в небето

и луната сложих най-отпред,

боядисах сребърно полето

и изпях за тях един куплет!

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??