Dec 5, 2014, 9:27 PM

Карнавалът на любовта 

  Poetry » Love
602 0 4

Колко жестока можеш да бъдеш ти, любов...
Точно ти! Тази, от всеки желаната.
Колко лесно можеш да съсипеш нечии живот
и да го пратиш навеки в забравата...

 

А колко силно можеш да удряш...
Да, ти...на пръв поглед беззащитната...
Можеш също да крещиш, да псуваш, да хвърляш,
всичко можеш, ако се почувстваш отритната.

 

Каква заблуда си само, горкичката!
За теб всеки живота би си дал...
На луди без милост направи ни всичките...
И пак не ти стига...Всичко за теб е карнавал.

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??