Sep 3, 2009, 2:53 PM

... като котка 

  Poetry » Love
476 0 4

Във теб ще се промъквам като котка,

във твоя скут ще лягам спотаена.

Ръцете ми ще те докосват пипнешком,

а устните по тебе ще гадаят...

 

Във теб ще се промъквам крадешком,

докоснала на слънцето лъчите.

В очите ти ще пламват мълчешком

на моята любов мечтите.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??