Mar 13, 2017, 8:35 PM

Като очите ти 

  Poetry » Love
389 2 4

 

 

Пак е март

и пак е нощ.

Дъждът по прозорците

тихичко почуква –

сякаш моли

в стаята,

до себе си

да го пусна.

 

… а е кротък,

мил…

и напевно ми шепти…

както винаги –

очите ти.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??