Jan 24, 2009, 11:38 AM

Kато пеперуда 

  Poetry » Love
1233 0 3

Kато пеперуда


С настъпването на първите лъчи като цвете не увяхвай.
Усмихни се, в сянката под някой облак не се сгушвай.
Като забравена книга покрита от праха по заглавието
или стар спомен, потънал дълбоко, дълбоко в морето.
Ти още си ми в сърцето!

 

Като птица в облаците размахай нежно крилата си.
Намери дълбоко скритата нашата душа.
Слънце, донеси надеждата, за да засияят отново нашите лица.
Като вълшебница просто размахай своята магическа пръчица.
И върни отново блясъка в очите ни - тази малка угасваща искрица.

 

Kато пеперуда хвръкни в нечий други длани и ги промени.
Прелети необятните реки и високите планини само за секунда. 
Останаха ни само черно-бели спомени, остани будна!
Всеки ден си жадна, всеки ден за тебе е едно ново начало.
Толкова много вода, обърни се, заради нас погледни своето минало.

 

© Няма Такова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • " Намери дълбоко скритата наша душа" Хареса ми !
  • Благодаря ти.
  • Здравей!
    Предлагам ти, вместо
    "Намери де тъй дълбоко се е скрила нашата душа"
    да бъде
    "Намери дълбоко скритата нашата душа"-така ще избегнеш архаичното ДЕ и ще подобриш ритъма!
    Всъщност - огледай ритъма в целия стих!
    Успех!
Random works
: ??:??