Jul 22, 2014, 11:23 PM

Като птица 

  Poetry » Love
402 0 2

Аз искам да съм малка птица,

бързо да прелитам с криле,

до теб да дойда, гнездо да свия,

там в твоето добро сърце.

 

Пусни ме вътре ти на топло,

аз искам твойта топлина,

от твойта сила да си взема,

да отпусна уморените крила.

 

Скрий ме в топлата си пазва,

погали ме с твоите ръце,

аз искам нежността ти да усещам

и всеки удар на горещото сърце.

 

А когато си почина в тебе

ще разперя пак криле,

ще отлетя в небето синьо,

щастие и радост да дарявам аз навред.

 

Пламена Владимирова

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много благодаря за милите думи!
  • Превъзходно стихотворение!!Толкова силно, нежно, пълно с любов,обич, топлина, чистота, красота, доброта!Поздравления!!Прекрасна истинска поезия!Много ми хареса и заглавието веднага ме накара да я прочета!
Random works
: ??:??