Jul 29, 2017, 11:56 AM

Като скулптура.. 

  Poetry » Love
328 0 1

Очите ти – пожарен въглен!
Блестят като опашка на комета
за малко само щом ги зърна
започвам целият да светя..

 

А устните... Не знам вкуса им...
Градински ягоди със мед.
Тях искам да опитам първо
а после всяка част от теб...

 

Ръцете ти – Крила на лебед.
Бленувам да ме галят и докосват.
И в нежност с полъха без време
по тялото ми тръпки да се носят...

 

Бедрата ти – същински кули
градени сякаш в древността...
С една изваяна гравюра –
врата за рая между тях..

 

Не виждал аз те нарисувах
и цялата те искам. Със душата.
И без да те напиша, ме рискувай
гласът ти да въздиша в тишината...

 

Danny Diester
05.07.2017

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??