Nov 7, 2004, 4:28 PM

КАТО СТРУНИ НА КИТАРА І 

  Poetry
2125 0 2

В ръцете си китарата държиш,
и милваш я, и тихо й мълвиш,
звуци топли от нейните струни изтръгваш,
чувства на страст и възбуда изпитваш.
Нима невъзможна е мойта молба -
да бъде обща наш\'та съдба -
и мен да жадувах във мрака
като китарата с музика плаха.
Дали невъзможно е звуци такива
със нежност от мен да иззимаш
и диви да бъдат през дните
и срещите ни, и мечтите...

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Стихчето е малко, но много симпатично...също като авторката му.
    Успех Яна!
  • с всяко следващо стихче стажаш все по добра :} дерзай както казват:}
Random works
: ??:??