Jan 26, 2008, 8:46 AM

Като сянка след теб ще вървя 

  Poetry » Love
777 0 9
 

Като сянка след теб ще вървя.

Ще те пазя и гледам отблизо.

Ще избърсвам сълзите ти вечер,

когато уморен от тъгата притихваш.

Ще се радвам със теб на живота.

Ще прегръщам самотното тяло.

Ще целувам очите ти искрени

и тихо и нежно  ще шепна ,,Обичам те''.

И никога няма да си сам,

дори, когато самотата

започне полека да оставя рани в сърцето.

 

Като сянка след теб ще вървя.

Ще лекувам всяка болка и рана.

Ще отблъсквам всеки кошмар от съня ти.

Ще прогонвам всяка тъжна мисъл от теб

и никога няма да те оставя,

дори след края, пак ще те пазя.

 

Като сянка след теб ще вървя,

но в сърцето ти не ще умра...

 

                                                                 Еми

© Ем All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??