Apr 20, 2010, 8:04 PM

Казва се приятел пръв... 

  Poetry
1445 0 2

на най-добрия ми приятел  

"Казва се приятел пръв,

но защо е той такъв?

Затова, че пръв полита

в огъня да те спаси,

пръв и без да се запита

прав ли си или не си…"


Дори когато стъпалата ми са във жарава,
дори когато вече нямам и сълзи,

дори когато знам, че всичко отминава,

пак ще съм спокойна – щом си тука ти.

 

Дори когато лед скове сърцата ни,

дори когато тлеем, ала без искри,

дори и щом безумни са делата ни,

пак ще съм спокойна – щом си тука ти.

 

Ще мина и през огъня за теб.

През огън, през вода, през ад – помни!

През пареща жарава и през лед.

Но пак ще съм спокойна – щом си тука ти.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??