Казваш се Невъзможност.
Ела в моята стая. На топло
изсъхват сърцата ни.
(от снимки изрязани)
Лицата ти са много.
Казваш се Необходимост.
Залязвай безизгревно. С мен.
(в беззвездни нощи)
Очите ти измамливо искрят.
Казваш се Необратимост.
Бъди изначалният взрив.
(с нови вселени)
Ръцете ти подканят.
© Адриана All rights reserved.