Nov 26, 2009, 4:35 PM

Китара 

  Poetry » Other
741 0 3

 

 

 

КИТАРА

 

Потайна в ъгъла застанах,

китара е душата ми сега.

Докосвай мойте струни, ала нежно,

че свикнах аз да съм сама.

 

Докосвай ме да плача с песен,

че колко болка в себе си стаих.

И сякаш всяко лято беше есен,

и от други звуците си скрих.

 

Стопли ме в сигурна прегръдка

и ще видиш на китарата сълза.

Като последна струна затрептяла,

като струната на моята душа.

 

 

                                                                                                                      Елица Наумова

© Елица Наумова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??