Mar 6, 2009, 7:58 AM

Клинична смърт 

  Poetry » Love
600 0 5

А как са се премрежили очите ти...
И сякаш, че замръзнаха секундите.
Частиците, от твоето обичане,
край мене се промъкват гузно.

Не бих си позволила да те оплаквам,
та ти си нещо никога непритежавано.
А някой шепне, че било еднакво...
И ето, че секундите отминават.

И премрежена оставам само аз,
витаеща като роля второстепенна,
дори по-скоро като декорен атлаз,
висящ, с надежда за докосване последно.

А ти си там. До мен. Не мой.
Незнаещ даже как съм те сънувала.
Трябва ли да свиквам, че нищо с теб не може?
И оглушало всичко друго спрях да чувам...

Много принцове пред тебе избледняха,
но аз съм просто част от твоите хербарии.
Познаваш ме, не ставам за удавник, 
но в твоите очи една клинична смърт прекарах.


06.03.2009г.
гр. Пловдив


На Иван




© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??