На сцената съм весел и лудувам,
на сцената мечтая за усмивки,
в гримьорната съм тъжен и умувам
как да стане тъй, че аз да те целувам.
На сцената съм клоун и дивея
в екстаз докарвам публиката мила,
в живота съм невзрачен и линея
по теб любима... що не си до мене.
© Борислав тодоров All rights reserved.
Контрастът подчертава силата на копнежа
по любимата. Поздрав и сърдечни пожелания
за сбъднатост и споделеност!