Aug 7, 2013, 6:29 PM

Ключ 

  Poetry » Love
603 0 8



Когато те няма
е тишина.
Дори щурчетата немеят,
а там вътре,
вляво в мен,
пеперуди блъскат,
блъскат
с копринените си крилца.
Как да им отворя,
за да излетят,
като ключът
е в теб...

 
 
 
 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??