Dec 24, 2012, 2:25 PM

Кое е истина 

  Poetry
613 0 9



истина ли казваш 

кое е истина

Чарли

че небето е синьо

тревата зелена

и наоколо летят пеперуди

не виждаш ли

че розовите риби

със зелени облаци се гонят

а зайците

се крият в раковини

птиците

приказки нашепват

а снежинките

са хвъркати мисли

родени от мечти

 

кажи

коя е истината

Чарли

или погледни ме

да я видя

в очите ти

 

хайде Чарли

обърни се

аз съм

Алиса

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??