Mar 7, 2012, 12:43 AM

Когато... 

  Poetry » Love
598 0 1

 

Когато нощта спуска мъглата

и тъмнина покрива небето.

Когато угасва светлинката,

тежко е на душата и сърцето.

 

Когато слезе мракът стаен

и заблестят само звезди.

Тогава ти с допир сломен

всички чувства в мен достигни.

 

Тогава нека блесне любов

и заблестят жарки искри.

Нека отпиеш моя живот

и вечно ме имаш ти.

 

Когато срещна случайност нелепа,

ти бъди моя любов и мечта.

Ти дари на сърцето утеха,

прегърни и с мен любовта!

 

 

 

© Иваничка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??